Blogoló

Olvass el

Tudod mi a titka, hogy gyorsan és nagyobb haszonnal add el ingatlanod, mint azt először gondoltad?A titok neve: Home Staging


Amikor találkozom egy ritkán látott ismerőssel, vagy új társaságban vagyok, az első kérdések egyike:"- Te most mivel foglalkozol?- Home stager vagyok...- Öööö, az meg mit is csinál...?- Eladó vagy kiadó ingatlanokat készítek fel, hogy rövid idő alatt maximális áron lehessen eladni.- Húúú ez elég misztikus, nem is hallottam még ilyenről."Tehát, MIT...

...és amilyen a gazda, olyan a lakása...? Erről személyes érintettségem okán, hamarosan bővebben is fogok írni, de most lássuk gyorstalpalónkat a majdnem az utolsó, de annál fontosabb feladatunkról a gyors és sikeres értékesítéshez!

Már lassan végére érünk ingatlanunk eladás előtti profi felkészítésének, így nem árt ezeket látni és láttatni, ezért FÓKUSZBAN A VILÁGÍTÁS FONTOSSÁGA, és azok az elengedhetetlen lépések és feladatok, melyek hozzájárulnak a gyors és sikeres eladásához!

Ezúttal a hálószoba kerül terítékre, melyek azok az elengedhetetlen lépések és feladatok, melyek hozzájárulnak ingatlanunk profi eladás előtti felkészítéséhez.

Világszerte ma ünnepeljük szakmánk, a Home Staging születésnapját, egészen pontosan az 51.-et, melynek elveit Barb Schwarz amerikai ingatlanos/lakberendező fektette le, aki azóta is ennek az iparágnak a legnagyobb alakja és akinek ezt a napot köszönhetjük!

Folytatás...minden nap egy-egy ingatlan felkészítési tippről, melyet ha eladás előtt állsz, érdemes követni, hogy gyorsan és jól tudd eladni!